Zoeken naar kris een andere hand

Uw zoekactie voor kris een andere hand leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Stefaan 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rondborstige dame voor respectvolle date..
Hallo dames. Dit is de eerste keer dat ik hier iets plaats. Ikzelf ben goed opgeleide man van 51j. Heb al lang de fantasie om een rondborstige dame eens heerlijk te verwennen. Ik heb een zwak voor moslim dames..ik vind die zo knap, maar weet dat dit door hun geloof moeilijk ligt, dus afkomst maakt echt niet uit.. respect, verzorgd en uiterste discretie zijn de belangrijkste lijnen... uiteraard is een vergoeding voorzien. Komende vrijdag overdag ben ik eenmalig dagje vrij.. uiteraard zijn andere dagen bespreekbaar. Ik kijk uit en ben benieuwd naar jullie reactie. Groetjes, Stefaan  
Ellen 44 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin in vrouwgerichte trio deze avond
Wij zoeken een respectvolle , sociale klassevolle man tussen de 30 en 50 om deze avond een spannende avond te beleven. We babbelen en drinken eentje om het wat losser te maken. We doen Enkel wat goed aanvoelt voor allen , dus respect staat voorop. Geen platvloerse toestanden maar geil in stijl. Dame zeer klassevol, slank , knap met C cub , donkere haren en draagt sexy rokjes met daaronder sexy lingerie. Stel je voor en vertel hoe je de avond ziet. Dame kijkt er naar uit en ontvangt graag 250€ , geen andere voorstellen. Bij klik kan dit meermaals en wordt je misschien vriend aan huis , wie weet Date is voor deze avond. Tot zo  

Zin in vrouwgerichte trio deze avond
21 dagen
Jan 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
voyeur kijken en genieten
Dames, ik kijk graag naar jullie. Welke dame wenst bekeken te worden? In gewone kledij, sexy kledij, strand outfit, lingerie en naakt. Veel is mogelijk, niet alles moet. Kan ook perfect over meerdere afspraken opgebouwd worden. Ondertussen een babbel of een andere gewone bezigheid, of ... elk voorstel is welkom. Ik ben een rustige, niet opdringerige, respectvolle man die jou respecteert! Ik kan makkelijk verplaatsen en ook ontvangen. Welke dame heeft interese?  
maikel kasia 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt appartement !
wij zijn Pools bi koppel , ze 24/170/68 cup D , hij 46/170/77 slank en volledig geschoren en voor mannen alleen bottom ! wij zoeken klein huis of appartement te huur en alleen in antwerpen of directe omgeving , betaling daarvoor best in natura ! andere seriueuze voorstellen ook welkom !  

Koppel zoekt appartement !
23 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,bondagefoto's van mij te nemen of zich enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor een speciale opdracht.  
24 dagen
Jens 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welke dame of studente wil iets bij verdienen?
Welke dame durft het aan om mij onder te plassen? Andere voorstellen ook welkom.ik kan ontvangen maar ook op hotel of ik kom langs bij jou.Enkel midden West vlaanderen.  
24 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse.18 plus uiteraard. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie. Fakers de boom in. Groetjes,  
24 dagen
Hete dame 49 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Twee mannen gezocht
Ik zou graag mijn droom laten uitkomen En die is een trio met twee mannen Ik heb dit nog nooit gedaan Heb jij zin om mijn droom mee te laten uitkomen En me te neuken met nog een andere man Mag je reageren en me laten weten wat jij er voor over hebt Er mogen ook twee vrienden reageren  
25 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie beleven - geen intiem
Ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde voornamelijk een strapon (= voorbinddildo) gebruiken bij mij, facesitting, prostaatmassage,.. Dit kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is absoluut niet nodig maar mag eventueel voor je eigen verwachtingen, alsook andere hand- of mondtechnieken kunnen maar geen verplichting.. Alles te bespreken, wel graag topless en/of sexy lingerie verwacht. Uiterlijk of leeftijd is niet echt van belang doch binnen het "normale". Rondborstige dames hebben streepje voor. Ook zie ik graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid en leidinggevende job, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan bij jou thuis of op hotel in de regio Oost-vlaanderen en dit overdag. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
Matthias 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
Deze klassevolle slanke onderdanige bi-man is op zoek naar een (jonge)dame die zijn pooier wil zijn. Ik heb in het verleden als slaaf van een meesteres een opleiding tot mannelijk hoertje genoten en werd op regelmatige tijdstippen verhuurd aan andere mannen. Dit wens ik nu opnieuw te beleven. Daarom zoek ik een dame die wil optreden als mijn pooier. Alle inkomsten zijn 100% voor u. Ikzelf hoef niks, ik doe dit louter voor de kick. Interesse om op makkelijke wijze veel geld te verdienen(500 à 1000 EUR/week) reageer dan gauw.  

Mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
  1   2   3   4